۲۶ آبان ۱۳۹۷، ۹:۲۲

مدیر عامل جمعیت هلال احمر چهارمحال وبختیاری اعلام کرد

امداد رسانی به ۷۸۹ نفر در چهارمحال و بختیاری

امداد رسانی به ۷۸۹ نفر در چهارمحال و بختیاری

شهرکرد- مدیر عامل جمعیت هلال احمر چهارمحال وبختیاری از امداد رسانی به ۷۸۹ نفر در چهارمحال و بختیاری در پی بارش برف خبر داد.

سید احمد مرتضوی فرد در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به امداد رسانی به ۷۸۹ نفر در چهارمحال و بختیاری طی ۲۴ ساعته گذشته، اظهار داشت: بیشترین امداد رسانی ها در شهرستان لردگان و کوهرنگ انجام شده است.

وی عنوان کرد: بیش از ۷۰۰ نفر در این استان اسکان اضطراری انجام شده است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر چهارمحال  وبختیاری بیان کرد: بارش برف در شهرستان کوهرنگ موجب تداخل در تردد خودروها در گردنه های استان شده بود که توسط نیروهای امدادی به مسافران این منطقه امداد رسانی شد.

وی اظهار داشت: امداد رسانی به عشایر از دیگر اقدامات هلال احمر طی ۲۴ ساعت گذشته در پی بارش برف بوده است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر چهارمحال  وبختیاری تاکید کرد: ۷۳ پتو، ۱۲۱ کیلوگرم خرما، ۲۰۰ کیلوگرم کشمش، بیسگویت و... در بین حادثه دیده ها توزیع شد.

کد مطلب 4460083

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha